رايزني عراقچي با همتايان منطقهاي درباره تلاشهاي ديپلماتيک براي تامين ثبات منطقه
وزير امور خارجه ايران در تماس با همتايان خود از مصر، اردن، پاکستان، عربستان،امارات،،عمان، قطر،قبرس و ترکيه درباره تحولات منطقه و تلاشهاي ديپلماتيک براي دستيابي به صلح و ثبات گفتگو کرد.
عراقچي و عبدالعاطي وزراي خارجه ايران و مصر در مورد تلاشهاي فشرده انجام شده شرکاي منطقهاي براي کاهش تنشها، ترويج گفتگو و ديپلماسي، بازگشت به ميز مذاکره و دستيابي به توافق جامعي که نگرانيهاي همه طرفها را برطرف کند، تبادل نظر کردند.
در اين گفتگوي تلفني، وزير خارجه مصر بر لزوم نشان دادن انعطافپذيري لازم و تلاش جدي همه طرفها براي يافتن راهحل سياسي براي اين بحران که به جلوگيري از خطرات قابل توجه و غيرضروري در منطقه منجر شود، تأکيد کرد.
عبدالعاطي به ضرورت ادامه خويشتنداري و تشديد تلاشها و تماسها براي جلوگيري از درگيري نظامي، تأکيد کرد.
وزراي امور خارجه ايران و پاکستان نيز پيرامون تحولات اخير منطقهاي تبادل نظر کردند.
اسحاقدار وزير خارجه مصر در اين تماس بر اهميت تداوم گفتگو و ديپلماسي براي رسيدگي به مسائل باقي مانده و ضرورت مشارکت سازنده تمامي طرفها تأکيد کرد.
وي تصريح کرد که تلاشهاي ديپلماتيک فعال و مستمر براي دستيابي به صلح، امنيت و ثبات پايدار در منطقه امري ضروري است.