موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13224
سودان و کارنامه سياه شيوخ امارات

 

 

بسم‌الله الرحمن الرحيم

کشتارهاي دستجمعي مردم غرب سودان، زنده به گور کردن کودکان، تجاوز به زنان و دختران، تخريب خانه‌ها و نابود کردن چند شهر و روستا به دلخراش‌ترين خبر مربوط به شمال آفريقا تبديل شده است.

براساس گزارش‌ها، شبه‌نظاميان مزدور موسوم به «نيروهاي واکنش سريع يا قوات الدعم السريع RSF» که از حمايت گسترده اسرائيل و امارات برخوردارند، نسل‌کشي هولناکي را عليه غيرنظاميان بي‌دفاع الفاشر سودان به راه انداخته‌اند. اين مزدوران با پول‌ها و امکاناتي که امارات در اختيارشان قرار داده، به انواع سلاح‌هاي مرگبار مجهز هستند بطوري که در نتيجه جناياتشان تعدادي از شهرهاي غرب سودان بطور کامل از بين رفته‌اند و بعضي از روستاها هم کاملاً با خاک يکسان شده‌اند. صدها زن مورد تعرض قرار گرفته‌اند، هزاران نفر ازجمله کودکان شيرخوار، زنان، جوانان و سالخوردگان قتل‌عام شده و بيش از 12 ميليون نفر از مردم آواره شده‌اند. در خبرهاي مربوط به اين کشتارها وقتي از رقم کشته‌شدگان حرفي به ميان مي‌آيد منابع خبري گزارش‌هاي بسيار هولناکي مي‌دهند. اين منابع، تعداد کشته‌هاي يک روز را از 2000 تا 4000 نفر مي‌دانند و فيلم‌هائي از زنده به گور کردن مردم بي‌دفاع منتشر مي‌کنند که قلب هر بيننده‌اي را بشدت جريحه‌دار مي‌کند. بسياري از صحنه‌هاي جنايات شبه‌نظاميان تحت امر امارات در غرب سودان بقدري دلخراش هستند که هرکسي تحمل ديدن آنها را ندارد.

آنچه ماجراي جنايات غرب سودان را حيرت‌انگيز کرده، يکي کشتار سوداني‌ها به دست سوداني‌هاست و ديگري همراهي شيوخ امارات عربي با رژيم صهيونيستي در شکل دادن به اين جنايات است. همسايگي سودان با مصر و قرار گرفتن آن در کناره درياي سرخ باضافه برخورداري از معادن غني طلا و نفت، اين کشور را به يکي از طعمه‌هاي سلطه‌طلبان بين‌المللي ازجمله رژيم صهيونيستي تبديل کرده است. چنين طمعکاري جنايتکارانه‌اي از رژيم خونخواري مانند اسرائيل امري طبيعي است اما همراهي شيوخ امارات با اين رژيم آنهم در نسل‌کشي يک ملت مسلمان و عرب، باعث حيرت افکار عمومي در منطقه و جهان شده است.

شيوخ امارات، علاوه بر سودان در يمن و غزه نيز چنين سابقه ننگيني را از خود برجاي گذاشته‌اند. در جنگ اخير يمن که سال‌ها تحت فشار آمريکا، انگليس و رژيم صهيونيستي با مباشرت مستقيم عربستان و يمن جريان داشت، شيوخ امارات پيروي بي‌قيد و شرط خود از سياست‌هاي ضدانساني رژيم صهيونيستي در يمن را به اجرا مي‌گذاشتند و با دلارهاي نفتي و تجهيزات نظامي و مزدوران اجاره‌اي به کشتار مردم يمن و اشغال بخش‌هائي از خاک اين کشور و تعدادي از جزاير آن مشغول بودند. در مدت دو سال جنايات رژيم صهيونيستي در غزه نيز شيوخ امارات با ارسال انواع کمک‌هاي نظامي، مواد غذائي و دلارهاي نفتي و خود نفت به اسرائيل در نسل‌کشي مردم مسلمان و مظلوم غزه شرکت فعال داشتند. شيوخ امارات با اين عملکردها کارنامه سياهي از خود برجاي گذاشته‌اند که در جهان عرب تقريباً ننگين‌ترين کارنامه است.

پيوستن به پيمان ابراهيم، پيشگام شدن در برقراري انواع روابط سياسي، تجاري فرهنگي و حتي امنيتي با رژيم صهيونيستي در سال‌هاي اخير، از برگ‌هاي سياه کارنامه شيوخ امارات هستند. سياست همراهي با رژيمي که اکنون در سرتاسر جهان نزد ملت‌ها بشدت منفور است و خنجر زدن از پشت به ملت‌هاي مسلمان در فلسطين، لبنان، يمن و سودان، چيزي نيست که نزد امت اسلامي به ويژه ملت‌هاي عرب قابل گذشت و اغماض باشد. شيوخ امارات براي اين کارنامه سياه خود هيچ توجيهي ندارند و به نفع خودشان است که تا ديرتر نشده در سياست همراهي با رژيم جعلي و غاصب صهيونيستي تجديد نظر کنند و به امت اسلامي بپيوندند.