موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13191
مصرف شير و لبنيات در دوران بارداري ضروري است؟دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشک

مصرف شير و لبنيات در دوران بارداري ضروري است؟دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، باور رايجي که مصرف شير و لبنيات در دوران بارداري را باعث بزرگ شدن جنين و سخت شدن زايمان مي‌داند، را فاقد پايه و اساس علمي عنوان کرد.دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در مورد مصرف لبنيات در دوران بارداري، اعلام کرد: لبنيات از جمله شير، ماست و پنير، سرشار از مواد مغذي نظير پروتئين، کلسيم، فسفر، پتاسيم، ويتامين A، ويتامين B12 و ويتامين B2 است که در دوران بارداري براي سلامت مادر و رشد صحيح جنين ضروري‌اند.بر همين اساس، توصيه مي‌شود زنان باردار روزانه بين 3 تا 4 واحد لبنيات کم‌چرب را در رژيم غذايي خود بگنجانند. اين ميزان مصرف نه‌تنها موجب بزرگ شدن غيرطبيعي جنين نمي‌شود، بلکه با تقويت سيستم ايمني، استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها، و تأمين نيازهاي تغذيه‌اي مادر و جنين، نقش کليدي در سلامت بارداري دارد.دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت تأکيد کرده که پرهيز از لبنيات در دوران بارداري مي‌تواند سلامت مادر و جنين را به خطر بيندازد و پيروي از باورهاي نادرست در اين زمينه توصيه نمي‌شود.

عناوین این صفحه