
*مجري يک برنامه تلويزيوني از شهريههاي بالاي 450 ميليون تومان بعضي مدارس خصوصي در شيراز خبر داد. اين خبر را وزارت آموزش و پرورش تکذيب کرد ولي همان مجري با ارائه چکهاي پرداخت شهريه، قراردادهاي مدرسه و اولياء دانشآموزان و اسامي دانشآموزان، تکذيب وزارت آموزش و پرورش را مردود دانست. حالا نوبت وزير است که وارد ماجرا شود و جلوي اين بيعدالتي را بگيرد.
*سرنشينان شناورهاي کاروان صمود که براي شکستن محاصره غزه به آبهاي ساحلي اين باريکه نزديک شده بودند و توسط ارتش رژيم صهيونيستي بازداشت شدند ميگويند در بندر «اشدود» که بوديم چند کشتي تجاري با پرچم ترکيه ديديم که در ساحل اسرائيل پهلو گرفته بودند. آنها از دولت ترکيه ميپرسند شما که ادعا ميکنيد با رژيم صهيونيستي رابطه تجاري نداريد به ما بگوئيد اين کشتيها متعلق به چه کساني هستند و با مجوز چه کسي براي رژيم صهيونيستي کالا ميبرند؟
*ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه ميگويد «در تماس با نتانياهو پيامهائي دريافت کرديم که از ما ميخواهند اين را به دوستان ايراني بگوئيم اسرائيل به روياروئي تمايل ندارد و به حل و فصل مسائل از مسير ديپلماسي متعهد است». معلوم نيست اين ادعاي نخست وزير رژيم صهيونيستي يک واقعيت است يا فريب.
*«ژان نوئل بارو» وزير امور خارجه فرانسه گفت: ايران «لنارت مونترلوس» شهروند 19 ساله فرانسوي-آلماني را که به اتهام جاسوسي بازداشت شده بود، آزاد کرده است. والدين «لنارت مونترلوس» نيز گفتند: خوشحاليم و احساس آرامش ميکنيم که پسرمان بهزودي به نزد ما بازميگردد.
*«دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا ديروز براي انجام يک معاينه پزشکي که آن را «نيمسالانه» خوانده است، به مرکز پزشکي نظامي «والتر ريد» در شهر «بتزدا» ايالت مريلند رفت. کاخ سفيد چند روز پيش از اين سفر پزشکي خبر داده بود، اما توضيحي درباره علت انجام معاينه تنها 6 ماه پس از معاينه سالانه وي ارائه نکرد. در تيرماه، کاخ سفيد اعلام کرده بود که ترامپ پس از مشاهده «تورم خفيف» در پاهاي خود تحت بررسي قرار گرفته و مشخص شده که از نوعي نارسايي مزمن وريدي رنج ميبرد.