موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13341
جهت اطلاع

*برني سندرز، سناتور آمريکائي مي‌گويد خانواده ترامپ از رياست‌ جمهوري او تا حالا 4 ميليارد دلار درآمد کسب کرده‌اند در حالي که مردم آمريکا ضعيف‌تر شده‌اند. سندرز درآمد خانواده ترامپ را اينطور فهرست کرد. ارزهاي ديجيتال 3/2 ميليارد دلار، معاملات خليج فارس 425/8 ميليون دلار، جت قطري 150 ميليون دلار، هزينه‌هاي حقوقي کالاهاي تبليغاتي 127/7 ميليون دلار، مارلاگو 125 ميليون دلار، معاملات شرکتي 91 ميليون دلار، هتل هانوي 40 ميليون دلار، تروث سوشال 25 ميليون دلار، دان جونيور 19/6 ميليون دلار.

*رابرت پيت، استاد علوم سياسي دانشگاه شيکاگو: فشار حداکثري نه‌تنها ايران را متوقف نکرد بلکه آن را به سطحي بالاتر از قدرت رساند. ترامپ ما را در تله انداخت و فاجعه ايجاد کرد. ايران نخواهد گذاشت ترامپ قِسِر در برود.

*روزنامه صهيونيستي معاريو نوشت: سخنان متناقض ترامپ، افسران ارتش اسرائيل را سردرگم کرده است. افسران مي‌گويند ترامپ هر دو دقيقه موضع خود را عوض مي‌کند و ما نمي‌دانيم برنامه چيست و مقصد کجاست. در همه جبهه‌ها وضعيت اسرائيل بدتر از شرايط قبل از جنگ است.

*تاکر کارلسون، مجري سابق فاکس‌نيوز و از حاميان قبلي ترامپ مي‌گويد: آمريکا شکست خورد و ايران قوي‌تر شد. ترامپ تحت تأثير اسرائيل و نتانياهو خواسته‌هاي آنها را دنبال مي‌کند.

*پاپ لئو چهاردهم رهبر کاتوليک‌هاي جهان بار ديگر حملات آمريکا و اسرائيل به ايران را محکوم کرد. وي گفت: من به عنوان يک رهبر روحاني نمي‌توانم طرفدار جنگ باشم. حملات آمريکا و اسرائيل به ايران وضعيتي آشفته براي اقتصاد جهاني و کل جمعيت بي‌گناه ايران به وجود آورده است. قابل توجه شیخ ‌الازهر و روحانیون وهابی و درباری عربستان.

*سومالي عبور کشتي‌هاي اسرائيلي از باب‌المندب را ممنوع کرد. سفير سومالي در اتيوپي و اتحاديه آفريقا گفت «هر کشوري که در امور داخلي سومالي دخالت کند و به تماميت ارضي و حاکميت آن آسيب بزند با پيامدهاي جدي روبرو خواهد شد». رژيم صهيونيستي، سومالي‌‌لند را به رسميت شناخت و سفير براي آن تعيين کرد در حالي که سومالي اين اقدام را حرکتي در جهت تجزيه سومالي مي‌داند.

*چین از شهروندان خود خواست هرچه سریع‌تر خاک ایران را ترک کنند. در اطلاعیه‌ای که سفارت و کنسولگری‌های چین در ایران منتشر کرده‌اند اعلام شده اگرچه بخش‌هائی از حریم هوائی ایران به روی پروازها بازگشائی شده اما وضعیت منطقه همچنان شکننده و شرایط امنیتی پیچیده و بی‌ثبات است.

عناوین این صفحه