روزانه 530 تن تخممرغ در اصفهان توليد ميشود اصفهان - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: معاون بهبود تول
روزانه 530 تن تخممرغ در اصفهان توليد ميشود اصفهان - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي اصفهان اعلام کرد: روزانه 530 تن تخممرغ در اصفهان توليد و بخش عمده آن به ساير استانها ارسال ميشود. حسين ايراندوست خبري درمجتمع مطبوعاتي اصفهان افزود: مصرف روزانه تخممرغ در استان کمتر از 200 تن است، بنابراين بخش مهمي از نياز کشور به اين ماده غذايي از استان اصفهان تامين ميشود.وي با اشاره به وجود 26 واحد مرغ تخمگذار فعال با ظرفيت بيش از 16 ميليون قطعه در استان تصريح کرد: سرانه توليد تخممرغ در کشور 15.6 کيلوگرم و در اصفهان 39 کيلوگرم به ازاي هر نفر است.معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي اصفهان اضافه کرد: اين خطه با توليد سالانه بيش از 2 ميليون و 350 هزار تن انواع محصولات دامي و طيور، سهم 15 درصدي در توليد شير کشور، رتبه دوم در توليد گوشت قرمز و جايگاه نخست در توليد تخممرغ را به خود اختصاص داده است.ايراندوست ادامه داد: در سال 1403 اين استان با توليد سالانه 73 هزار تن گوشت قرمز رتبه دوم کشور را کسب کرده و در زمينه توليد تخممرغ نيز با 209 هزار تن در سال، 16 درصد از کل توليد کشور را تأمين ميکند.به گفته وي، با وجود محدوديتهاي اقليمي، نوسانات ارزي و مشکلات اقتصادي، بخش خصوصي استان با بهرهگيري از فناوريهاي نوين و کارشناسان فني توانسته است جايگاه برتر خود را در حوزه توليدات دامي حفظ و روزانه بيش از هزار تن مرغ زنده به کشتارگاهها عرضه کند که حدود 300 تا 400 تن آن به ديگر استانها ارسال ميشود.معاون جهاد کشاورزي اصفهان خاطرنشان کرد: منطقه ما در توليد شير نيز 15 درصد از شير کشور را تأمين ميکند و در توليد گوشت مرغ با 172 هزار تن معادل پنج و نيم درصد توليد ملي در رتبه ششم کشور قرار دارد.ايراندوست گفت: تلاش مجموعه توليدکنندگان استان بر آن است که در کنار فراواني محصول، کيفيت و سلامت غذا نيز در سطح مطلوب حفظ و امنيت غذايي جامعه تضمين شود.