کاهش خطر بيماري قلبي با رژيم غذايي غني از پتاسيمدادههاي يک مطالعه نشان ميدهد مصرف مواد غذايي غني از پتاسيم مانند آووکادو، موز و اسفناج، ميتواند خطر ابتلا، بستري و حتي مرگ ناشي از بيماريهاي قلبي را تا 24 درصد کاهش دهد.تحقيقات قبلي نشان داده است که حذف نمک از وعدههاي غذايي ميتواند خطر ابتلا به مشکلات قلبي را کاهش دهد. کاهش تعداد وعدههاي غذايي که به آنها نمک اضافه ميکنيد يا حذف کامل آن ميتواند تفاوت زيادي در سلامت قلب شما ايجاد کند.پتاسيم، ميزان نمکي را که بدن شما از جريان خون خارج ميکند، افزايش ميدهد. در يک مطالعه، متخصصان تلاش کردند تا بفهمند که آيا پتاسيم بيشتر ميتواند با کاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي براي افراد مفيد باشد يا خير.پروفسور «هنينگ بوندگارد»، استاد بيمارستان دانشگاه کپنهاگ و نويسنده ارشد اين مطالعه، گفت: بدن انسان با يک رژيم غذايي غني از پتاسيم و کم سديم تکامل يافته است.وي افزود: پتاسيم براي عملکرد قلب بسيار مهم است و ما از مطالعات مشاهدهاي ميدانيم که پتاسيم پايين خطر آريتمي و نارسايي قلبي و مرگ را افزايش ميدهد. سؤال سادهاي که در اين آزمايش پرسيديم اين بود: آيا با افزايش سطح پتاسيم در بدن به بيماران سودي ميرسانيم؟به گزارش گاردين، اين آزمايش شامل 1200 بيمار قلبي در دانمارک با دفيبريلاتورهاي قلبي قابل کاشت (ICD) بود که به نيمي از آنها توصيههاي غذايي در مورد چگونگي افزايش سطح پتاسيم داده شد.نتايج نشان داد که افزايش سطح پتاسيم خون در رژيم غذايي با «کاهش قابل توجه خطر» - 24 درصد - بيماريهاي قلبي، بستري شدن در بيمارستان به دلايل بيماري قلبي يا مرگ به هر دليلي مرتبط است.اين نتايج در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا در مادريد، بزرگترين کنفرانس قلب جهان، ارائه شد.