صيادان مفقودشده هرمزگاني واردبندرعباس شدند
بندرعباس-خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: صيادان هرمزگاني اسير شده در امارات وارد بندرعباس شدند. مسئول دفتر وزارت امور خارجه در بندرعباس درمراسم استقبال از صيادان مفقودشده در فرودگاه بندرعباس گفت: 10 صياد هرمزگاني که در امارات مفقود شده بودند پس از پيگيريهاي کنسولي در زندان امارات پيدا شدند و از طريق پروازتهران – بندرعباس وارد اين شهرشدند.
محمد سليماني در گفتوگو با خبرنگاران افزود: اوايل مردادماه امسال، خانوادههاي 13 صياد و همچنين فرمانداري، مفقود شدن اين افراد را به دفتر وزارت امور خارجه در بندرعباس اطلاع دادند.
وي ادامه داد: پس از اطلاع از موضوع، نامه و مدارک مربوط به اين افراد تهيه و موضوع از طريق کنسولگري جمهوري اسلامي ايران در دبي و سفارت ايران در ابوظبي پيگيري شد.
مسئول دفتر امور خارجه در بندرعباس اظهارداشت: سفارت جمهوري اسلامي ايران در ابوظبي نيز يادداشتي را به دولت امارات تحويل داد و در جريان پيگيريها مشخص شد که اين افراد در زندان ابوظبي به سر ميبرند.
سليماني گفت: خوشبختانه اين 10 نفر با پيگيريهاي انجامشده آزاد شدند و قرار بود روز شانزدهم شهريورماه با پرواز به بندرعباس بازگردند. براي اين افراد که گذرنامه نداشتند، برگه عبور موقت صادر شده بود و مقدمات سفر آنها نيز فراهم شد، اما به دليل موقت بودن مدارک مسافرتي، پرواز آنها در آخرين لحظه لغو شد.
اين مسئول خاطرنشان کرد: اين 13 صياد روز شنبه وارد تهران شدند و روز بعد نيز به بندرعباس بازگشتند.
سليماني درباره سه صياد ديگر که جزو اين افراد نيستند و همچنان به کشور بازنگشتهاند، گفت: پيگيريهاي ما درباره اين سه نفر نيز ادامه دارد و اميدواريم هرچه زودتر زمينه بازگشت آنها به ايران فراهم شود.