موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13217
يک خوردني محبوب براي کاهش کلسترولکره بادام‌زميني اگر طبيعي و بدون افزودني باشد مي‌تواند به کاهش کلست

يک خوردني محبوب براي کاهش کلسترولکره بادام‌زميني اگر طبيعي و بدون افزودني باشد مي‌تواند به کاهش کلسترول بد (LDL)، افزايش کلسترول خوب (HDL) و در نتيجه تقويت سلامت قلب کمک کند.اين خوردني محبوب حاوي ترکيبي از چربي‌هاي مفيد، فيبر و فيتواسترول‌هاست که آن را به گزينه‌اي سالم در رژيم غذايي تبديل کرده است.متخصصان تغذيه مي‌گويند کره بادام‌زميني منبع خوبي از چربي‌هاي تک‌ زنجيره‌اي و چند زنجيره‌اي غيراشباع است که هر دو نوع چربي، به کاهش ال‌دي‌ال کمک مي‌کنند. حتي چربي تک‌ زنجيره‌اي غيراشباع مي‌تواند کمي اچ‌دل‌ال (کلسترول خوب) را بالا ببرد و خطر بيماري قلبي را کاهش دهد.از طرفي کره بادام‌زميني يک منبع پروتئين گياهي است و جايگزين مناسبي براي برخي منابع حيواني پرچرب محسوب مي‌شود. هر دو قاشق غذاخوري کره بادام‌زميني حدود دو گرم فيبر دارد که مقداري از آن محلول است و مي‌تواند جذب کلسترول را در دستگاه گوارش کاهش دهد. ترکيبات گياهي فيتواسترول‌ طبيعي در کره بادام‌زميني وجود دارند و مانع جذب کلسترول در بدن مي‌شوند.کره بادام‌زميني يک خوراکي پرکالري است، پس بايد حواستان به مقدار مصرف باشد و بدانيد که يک وعده استاندارد معادل دو قاشق غذاخوري است.براي بهره‌مندي از فوايد کره بادام زميني، سراغ محصولاتي برويد که فقط از بادام‌زميني درست شده‌اند. نمونه‌هايي‌ که قند افزوده، نمک زياد يا روغن‌هاي هيدروژنه دارند، مي‌توانند اثر منفي روي کلسترول و حتي فشار خون بگذارند.کره بادام‌زميني اگر به شکل طبيعي و به‌اندازه مصرف شود، نه‌ تنها دشمن قلب نيست بلکه مي‌تواند به کاهش کلسترول بد، افزايش کلسترول خوب، بهبود نسبت کلسترول و در کل به سلامتي قلب کمک کند و بخشي خوشايند و سالم از رژيم غذايي روزانه‌ باشد.

عناوین این صفحه