سندرز: ترامپ خطرناکترين رئيسجمهور تاريخ آمريکاست
برني سندرز، سناتور دموکرات آمريکا، با انتقاد شديد از دونالد ترامپ و سياستهاي داخلي و خارجي او، خواستار پايان دادن به کنترل جمهوريخواهان بر سنا شد و تأکيد کرد که تنها با تشکيل سناي دموکرات ميتوان ترامپ را مهار کرد.
به گزارش ايسنا، برني سندرز، سناتور دموکرات آمريکا، در سخنراني اخير خود در شهر بنگور ايالت مين و در جريان کارزار انتخاباتي با حمايت از تروي جکسون، دونالد ترامپ را خطرناکترين رئيسجمهور تاريخ اين کشور خواند و خواستار تغيير کنترل سنا در انتخابات مياندورهاي آبان ماه شد.
سندرز در اين سخنراني با انتقاد از عملکرد ترامپ و دولت او گفت که رئيسجمهور آمريکا به قانون اساسي و حاکميت قانون احترام نميگذارد و براي آنها ارزشي قائل نيست. او همچنين ترامپ را فردي با دروغگويي بيمارگونه و دچار خودشيفتگي مفرط توصيف کرد و دولت او را فاسدترين دولت در تاريخ مدرن آمريکا دانست.
اين سناتور دموکرات با اشاره به سياستهاي اقتصادي ترامپ گفت که برنامههاي او در راستاي نمايندگي ثروتمندترين افراد کشور و تحميل رنج شديد به خانوادههاي طبقه کارگر از ايالت مين تا کاليفرنياست.
سندرز تأکيد کرد که اگر مردم آمريکا معتقدند ترامپ و سياستهايش براي اين کشور و خانوادههاي کارگري خطرناک هستند، نبايد اجازه دهند سناي آمريکا همچنان تحت کنترل جمهوريخواهان باقي بماند.
او با اشاره به تجربه خود در سنا گفت که جمهوريخواهان در سنا و مجلس نمايندگان چيزي بيش از يک «ماشين امضا» براي تأييد بيچون و چراي برنامههاي دونالد ترامپ نيستند.سندرز تصريح کرد که اگر مردم ميخواهند ترامپ و سياستهاي فاجعهبار او را پاسخگو کنند، تنها راه، انتخاب يک سناي دموکرات و مهار اين رئيسجمهور بهشدت خطرناک است و سناي تحت کنترل جمهوريخواهان هرگز چنين اقدامي انجام نخواهد داد.
اين سناتور دموکرات در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از سياستهاي جنگي ترامپ گفت که رئيسجمهور آمريکا جنگي غيرقانوني و مغاير با قانون اساسي عليه ايران آغاز کرده است. او با ابراز تاسف از کشته شدن 19 نظامي آمريکايي در اين جنگ گفت که هزاران غيرنظامي بيگناه در ايران و مناطق ديگر نيز جان خود را از دست دادهاند.
سندرز همچنين با اشاره به هزينههاي سنگين اين جنگ اظهار کرد که آمريکا صدها ميليارد دلار براي آن هزينه ميکند و مردم اين کشور خواهان پايان يافتن جنگ هستند.