مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان خبر داد:
کشف و ضبط26 دستگاه ماينر غيرمجاز دراستان گلستان
گرگان – خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان گلستان ازکشف و ضبط26 دستگاه ماينر غيرمجاز در استان خبر داد و گفت: در جريان پايشهاي دقيق و شبانهروزي کارشناسان اين شرکت بر روي شبکه توزيع برق در شهرستان گرگان و با بهرهگيري از تجهيزات پايش حرارتي (ترموويژن)، دو انشعاب دستکاريشده و غيرمجاز در يک ملک مسکوني شناسايي شد.
سيد احمد موسوي افزود: بررسيهاي فني نشان داد متخلفان با اين اقدام غيرقانوني، باري معادل 400 آمپر را به ترانسفورماتور عمومي منطقه تحميل کرده بودند؛ باري سنگين که علاوه بر تاراج سرمايههاي ملي، موجب افت ولتاژ شديد، افزايش احتمال خاموشيهاي ناخواسته، آسيب به تجهيزات و تضييع آشکار حقوق مردم و همسايگان شده بود.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق گلستان با قدرداني از همراهي قاطع دستگاه قضايي و پليس امنيت اقتصادي تصريح کرد: پس از اخذ دستور قضايي از دادستان، در يک عمليات مشترک، 26 دستگاه ماينر غيرمجاز کشف و ضبط شد و متخلفان جهت اعمال مجازاتهاي قانوني به مراجع قضايي معرفي شدند.
وي با اشاره به اينکه هر دستگاه ماينر غيرمجاز، برق خانهها، خدمات عمومي، مراکز درماني، بيمارستانها و صنايع را به سرقت ميبرد، تأکيد کرد: صنعت برق با همکاري دستگاههاي امنيتي و قضايي در مقابله با برقدزدي و صيانت از امنيت انرژي هيچگونه مماشاتي نخواهد داشت. قطع برق متخلفان و ابطال امتياز آنها اقدامي قاطع در راستاي دفاع از حقوق حقه مردم و حفظ پايداري شبکه است.