موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13463

انصارالله يمن از کشف يک پايگاه نظامي و فرودگاه سري در نزديکي باب‌المندب خبر داد

شبکه تلويزيوني«المسيره» وابسته به انصارالله يمن فاش کرد مسير آسفالته جديد ميان شهرهاي «المخا» و «ذوباب» که پيش‌تر ازسوي گروه‌هاي وابسته به عربستان سعودي به‌عنوان يک راه خدماتي براي مردم معرفي شده بود، در واقع با هدف اتصال شبکه‌اي از پايگاه‌ها و مواضع نظامي راهبردي در منطقه طراحي شده است. اين مسير از مقر فرماندهي پيشرفته در المخا آغاز شده و به باب‌المندب و شهر عدن منتهي مي‌شود.

در اين گزارش آمده است: «فرودگاه و پايگاه نظامي ذوباب» با تدابير امنيتي شديد و در محيطي کاملاً سري احداث شده است. مساحت اين مجتمع نظامي حدود 4 کيلومتر عرض و 6 کيلومتر طول تخمين زده مي‌شود و داراي يک باند اصلي و برج مراقبت مدرن است.

يک منبع نظامي در اين گزارش تصريح کرد که تمامي اين مواضع احداث شده در واقع «شبکه خطوطي است که در خدمت اردوگاه‌ها و مواضع نظامي دشمن براي انتقال سلاح، مهمات، نيروها و تجهيزات به پادگان طارق و از آنجا به ساير اردوگاه‌هاست»؛ موضوعي که به ساير تحرکات و بسيج نيروهاي وابسته به ائتلاف سعودي اشاره دارد.