وزير صمت در بازديد از ايران خودرو:
افزايش توليد و حرکت به سمت خودروهاي هيبريدي و کممصرف در دستور کار خودروسازان باشد
وزير صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت افزايش توليد، توجه به انتظارات مردم و حرکت صنعت خودرو به سمت توليد خودروهاي کممصرف و هيبريدي تأکيد کرد. به گزارش وزارت صمت، سيدمحمد اتابک در جريان بازديد از مجموعه ايرانخودرو و بررسي شرايط توليد اين شرکت، گفت: انتظار مردم از خودروسازان را بهطور مستقيم به توليدکنندگان منتقل کردهايم و دولت نيز در شرايط فعلي، حداکثر حمايت و کمک خود را براي استمرار و تقويت توليد به کار خواهد گرفت.
وي افزود: انتظار ما از خودروسازان، علاوه بر تداوم توليد، افزايش تيراژ، ارتقاي کيفيت و توجه جدي به رضايت مردم است و اميدواريم تلاشهايي که در مجموعههاي مختلف توليدي کشور و بهويژه ايرانخودرو درحال انجام است به افزايش توليد و بهبود شرايط بازار منجر شود.
وزير صمت با تأکيد بر ضرورت تقويت اتکاي کشور به توليد داخلي گفت: در شرايط سخت فعلي، انتظار ما از توليدکنندگان داخلي اين است که ظرفيت توليد خود را افزايش دهند تا بتوانيم بيش از گذشته بر توان توليد داخل تکيه کنيم. اين انتظار تنها متوجه يک مجموعه نيست و ساير خودروسازان، از جمله سايپا و ديگر فعالان اين صنعت نيز بايد براي افزايش توليد و عرضه محصولات جديد تلاش کنند.
اتابک با اشاره به آغاز توليد برخي محصولات جديد و متنوع در صنعت خودرو، گفت: افزايش تنوع محصولات ميتواند در پاسخگويي بهتر به نياز بازار و ايجاد شرايط مناسبتر براي مردم مؤثر باشد و اميدواريم آثار افزايش توليد و تنوع محصولات در بازار خودرو نيز نمايان شود.
وزير صمت در ادامه با اشاره به سياست دولت براي کاهش مصرف سوخت خودروها، يکي از محورهاي مهم حضور و گفتوگو با خودروسازان را عملياتي شدن سياستهاي اعلامشده در اين زمينه دانست و گفت: در مجموعه خودروسازان، موضوع توسعه و توليد موتورهاي کممصرف و هيبريدي را با جديت دنبال ميکنيم تا هدفگذاري مربوط به کاهش مصرف سوخت خودروها عملياتي شود.