مديرعامل شرکت توانير:
يارانه برق مراکز غيرمجاز استخراج رمزارز حذف ميشود
مديرعامل شرکت توانير با اشاره به تشديد برخورد با استخراج غيرمجاز رمزارز گفت: هر مرکز استخراج رمزارز که از چهارم شهريور در خانه، محل کسبوکار، مرغداري، واحد کشاورزي، صنعتي يا هر مکان ديگري کشف شود، علاوه بر پرداخت هزينههاي قبلي، به مدت يک سال از يارانه انرژي محروم ميشود.
محمد الهداد افزود: بر اين اساس، صورتحساب برق اين مراکز در مدت يک سال بدون اعمال يارانه انرژي و بر مبناي تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد. مديرعامل شرکت توانير با اشاره به احتمال جابهجايي يا تغيير بهرهبردار اماکن گفت: مردم بايد هنگام خريد يا اجاره يک ملک، نسبت به سابقه مصرف برق آن توجه داشته باشند و پيش از سکونت يا شروع فعاليت، استعلام لازم را دريافت کنند.
الهداد تأکيد کرد: مالکان و مستأجران ميتوانند استعلام بگيرند که آيا منزل، کارخانه، مزرعه، مغازه يا هر محل ديگري که قصد استفاده از آن را دارند، به دليل استخراج غيرمجاز رمزارز در گذشته مشمول حذف يارانه انرژي شده است يا خير؟