موسسه فرهنگی و مطبوعاتی روزنامه جمهوری اسلامی

شماره 13441

نيويورک‌تايمز: ترامپ در جنگ ايران به بن‌بست رسيده است

يک رسانه آمريکايي گزارش داد که رئيس‌جمهور اين کشور، با وجود اعلام‌ مکرر پيروزي، در جنگي گرفتار شده که نه قادر به کنترل آن است و نه راهي روشن براي پايان دادن به آن دارد.

به گزارش "سايت خبري بازار"، با تشديد دوباره درگيري ميان ايران و آمريکا صبر سر تنگه هرمز، دونالد ترامپ بار ديگر از دستاورد نظامي مأيوس شده و به فشارهاي داخلي ايران اميد بسته است.

به گزارش روزنامه نيويورک‌تايمز، ترامپ پس از دور تازه حملات آمريکا و پاسخ ايران، در شبکه‌هاي اجتماعي نوشت برايش اهميتي ندارد که ايران توافقي را امضا کند و ادعاهاي مضحک خود درباره «کنترل کامل تنگه هرمز» را تکرار کرد.

اين اظهارات پس از ان مطرح شد که در آن الگوي آشناي ترامپ در جنگ بار ديگر تکرار شد؛ از اعلام شکست نظامي و اقتصادي ايران گرفته تا تهديد به حمله‌اي ويرانگر.

ترامپ بار ديگر به شبکه‌هاي اجتماعي بازگشت و حتي پيشنهاد کرد تنگه هرمز به «تنگه ترامپ» تغيير نام داده شود!

برخي کارشناسان سياست خارجي معتقدند دور تازه درگيري‌ها واقعيتي را درباره نحوه مديريت جنگ ازسوي ترامپ آشکار کرده است: گزينه‌هاي او رو به پايان است و او در بن بست گرفتار شده است.